Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ν.Ε. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Δήμαρχο Αρταίων

Την Τρίτη 21 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Άρτας συνάντηση αντιπροσωπείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και του τμήματος τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην οποία συμμετείχε και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Βασίλης Τσίρκας, με τον Δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη.

Συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία, όπως έργα υποδομής, ΤΕΙ, προνοιακές δομές, πολιτισμός και αθλητισμός, με κύριο όμως το θέμα των αποζημιώσεων λόγω των πλημμυρικών καταστροφών του περασμένου Φεβρουαρίου και των ενεργειών για την οριοθέτηση της κοίτης του Αράχθου.

Από την πλευρά του Δήμου έγινε σαφές ότι έχει τελειώσει η καταγραφή των πληγέντων περιοχών στα όρια του Δήμου Αρταίων, οπότε και το έκτακτο βοήθημα των 586,94 € που η κυβέρνηση έχει θεσμοθετήσει ήδη, πλέον είναι δυνατό να καταβληθεί άμεσα στους πληγέντες. Παράλληλα και με την ολοκλήρωση της καταγραφής σε όλο το νομό, ξεκινά και η διαδικασία αποζημιώσεων οικοσκευών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του τόπου, όπως αυτό της οριοθέτησης της κοίτης του ποταμού Αράχθου και της αντιπλημμυρικής προστασίας, αλλά και στην επίλυση των άμεσων θεμάτων όπως αυτό της αποζημίωσης των πλημμυροπαθών.

Το γραφείο τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας
Άρτα, 22 Απριλίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου