Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας αναφορικά με κείμενο - σχολιασμό σε τοπική εφημερίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3-9-2014

Σχετικά με το κείμενο – σχολιασμό με τον τίτλο «ποιοι θα απογειώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία» που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» στις 25-8-2014, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας καταγγέλλει το ύφος αλλά και τις απόψεις που αναπτύσσονται στο κείμενο.
Το κείμενο προσβάλλει με τρόπο πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής μας τον Πρόεδρο του κόμματος, την κοινοβουλευτική του ομάδα, τη βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρεται σε αυτό, αλλά και τα μέλη του κόμματος και τις συνεδριακές του αποφάσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέχεται τέτοιες παρεμβάσεις που υπηρετούν σκοπιμότητες κάποιων που προσπαθούν έντεχνα να δημιουργήσουν μοχλούς κοινωνικής πίεσης για να οδηγήσουν το κόμμα σε δρόμους αρεστούς σε αυτούς και στο πολιτικό κατεστημένο που υπηρετούν.
Τέλος σχετικά με δημοσιεύματα και άλλων τοπικών μέσων που κάνουν αναφορά σε πιθανούς υποψήφιους των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών κάνουμε γνωστό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανοίξει η συζήτηση για τους υποψήφιους των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Η συζήτηση αυτή θα γίνει στον κατάλληλο πολιτικό χρόνο με οργανωμένο τρόπο από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του και οι αποφάσεις θα ληφθούν με ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο και με βάση τις αρχές, το ήθος και τις ιδέες της Αριστεράς, σύμφωνα με τις οποίες το ατομικό υποτάσσεται στο συλλογικό.
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας υπερασπίζεται και περιφρουρεί από κακόβουλα σχόλια και επιθέσεις όλα τα στελέχη και τα μέλη του τα οποία εκφράζουν δημόσια – και οφείλουν να το κάνουν αυτό – τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου