Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Οι δήθεν ανεξάρτητοι υποψήφιοι δεν εξαπατούν κανέναν

   Καμιά έκπληξη δεν προκάλεσε η είδηση ότι δήθεν ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του κόμματός του στην Αθήνα για να λάβει την άνωθεν ευλογία και το χρίσμα για την κάθοδό τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

   Ήταν από καιρό γνωστή η μεθόδευση των κυβερνητικών υποψηφίων να κρυφτούν πίσω από την μάσκα του «ανεξάρτητου» μήπως αποφύγουν τις συνέπειες του αντίκτυπο των καταστροφικών πολιτικών που εφαρμόζουν τα κόμματα που οι ίδιοι στηρίζουν.

    Δυστυχώς γι’ αυτούς, όσο κι αν προσπαθούν να κρυφθούν, ο λαός της Άρτας δεν εξαπατάται και γνωρίζει πολύ καλά τα ονοματεπώνυμα και τις ευθύνες όσων υπηρέτησαν και υπηρετούν από κεντρικά ή τοπικά αξιώματα τις κυβερνητικές πολιτικές της λιτότητας, της ύφεσης, της ανεργίας και της φτώχειας.

   Στον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουμε αυτοδιοικητικά σχήματα με αντιμνημονιακά, ριζοσπαστικά, οικολογικά και αντιφασιστικά χαρακτηριστικά, που βασική προτεραιότητα του προγράμματός τους είναι η επιβίωση και ο επαναπροσδιορισμός της Αυτοδιοίκησης πάνω στις αρχές της συλλογικότητας, της δημοκρατίας, της υπεράσπισης των δημοσίων χώρων, των κοινωνικών αγαθών και των δομών αλληλεγγύης και πρόνοιας για τους αδυνάτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου