Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Aνακοίνωση της Ο.Μ. Δήμου Ν. Σκουφά του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Νικ. Σκουφά, στο πλαίσιο του κεντρικού πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος για την παρέμβαση στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έχει ανοίξει αυτή την περίοδο τη συζήτηση για τον καθορισμό των στόχων και της τακτικής και την επεξεργασία των προγραμματικών θέσεων για το Δήμο Νικ. Σκουφά.

Η συζήτηση αυτή κρίνεται σκόπιμο να μην ασχοληθεί με στείρα ονοματολογία, αλλά να περιλάβει τα μεγάλα επίδικα, τα μείζονα θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση, το παρόν και το μέλλον της. Κατά συνέπεια, τα διάφορα σενάρια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με επιλογή προσώπων, δεν έχουν καμία βάση και δεν ανταποκρίνονται στην παρούσα φάση της συζήτησης.

Στόχευσή μας είναι η δημιουργία μιας πλατιάς, μαζικής, μαχητικής αυτοδιοικητικής παράταξης, μακριά από τις διαχειριστικές λογικές των μνημονιακών, νεοφιλελεύθερων δυνάμεων. Μια αυτοδιοικητική ενωτική παράταξη, που θα υπερασπιστεί τους πολίτες από τη βαρβαρότητα των μνημονίων. Μια παράταξη που θα εγγυηθεί, παλεύοντας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, το νερό, το ρεύμα, την εκπαίδευση και την υγεία στους δημότες.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ (Ο.Μ.) ΔΗΜΟΥ ΝΙΚ. ΣΚΟΥΦΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου