Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κάλεσμα της Ν.Ε. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καλεί όλους τους Αρτινούς πολίτες να δώσουν αύριο, Πέμπτη 13/6 και ώρα 10:00 π.μ., το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση-πορεία, που θα ξεκινήσει από το Εργατικό Κέντρο Άρτας.

Η αυριανή απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, έρχεται ως απάντηση στην πραξικοπηματική ενέργεια της Κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στη δημόσια ραδιοφωνία-τηλεόραση, με τρόπο που φέρνει στη μνήμη κάποιες από τις πιο μαύρες στιγμές της νεώτερης Ιστορίας αυτού του τόπου. Το προμελετημένο έγκλημα κατά της ΕΡΤ δε μπορεί να περάσει έτσι.

Έφτασε η ώρα όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας να δείξουμε πως τη Δημοκρατία δεν την εκχωρούμε τόσο εύκολα. Έφτασε η ώρα να δείξουμε πως δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να γυρίσει τη χώρα στις εποχές της αλήστου μνήμης ΥΕΝΕΔ. Ακροδεξιές ιδεολογίες και καθεστωτικές πρακτικές αυτός ο λαός δεν ανέχεται ξανά, δεν τα δέχεται τόσο εύκολα όσο θα ήθελαν να πιστεύουν.

Έφτασε η στιγμή να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι, με την απόφασή τους να παγώσουν στον αέρα το σήμα της ΕΡΤ άγγιξαν μια πολύ ευαίσθητη κοινωνική χορδή, τη χορδή που βγάζει τον ήχο της αντίστασης στην καταστροφική δικτατορία, την χορδή που παράγει τον ήχο της ανατροπής τους. Ο αγώνας της ΕΡΤ μπορεί και πρέπει να γίνει η αρχή του τέλους για την τρόικα εσωτερικού, την αυταρχική εκτροπή, την κοινωνική εξαθλίωση. Ο αγώνας για την ΕΡΤ είναι αγώνας όλων μας.

Όλοι/όλες αύριο, Πέμπτη 13/6 στις 10 το πρωί
στην απεργιακή συγκέντρωση-πορεία
στο Εργατικό Κέντρο Άρτας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου