Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Συλλαλητήριο για την Παιδεία και την Υγεία


Με αφορμή την εκδίκαση της προσφυγής της ΟΛΜΕ ενάντια στην επιστράτευση, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Άρτας καλεί σε συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 19:30, στην πλατεία Κιλκίς, για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, της αξιοπρέπειας και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, ενάντια σε απολύσεις, υποχρεωτικές μετακινήσεις, διαθεσιμότητα και την εξαθλίωση.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πανυγειονομικής απεργίας της ίδιας μέρας, η Αυτόνομη Παρέμβαση Άρτας καλεί τους εργαζόμενους στην Υγεία, αλλά και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το δικό τους παρόν στο συλλαλητήριο, για την υπεράσπιση ου Δημόσιου Συστήματος Υγείας, των Νοσοκομείων, των δομών του ΕΟΠΥΥ και των μονάδων πρόνοιας, που η συγκυβέρνηση είναι έτοιμη να βάλει λουκέτο. 

Από τη μεριά της, η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Άρτας  καλεί  όλους τους εργαζόμενους και όλα τα μέλη των πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημοσίου Τομέα να δώσουν δυναμικό «παρών»  στο συλλαλητήριο των συνδικάτων της Παιδείας και της Υγείας την  για την ακύρωση της πολιτικής επιστράτευσης που επέβαλε η Κυβέρνηση στους εκπαιδευτικούς και για την προστασία των Δημόσιων και  κοινωνικών αγαθών της Υγείας και της Παιδείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ τάσσεται αλληλέγγυος στον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στα σχέδια διάλυσης της δημόσιας Εκπαίδευσης και στον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης,  η  οποία  επιχειρεί  όχι  μόνο  την ποινικοποίηση  των  απεργιακών  κινητοποιήσεων  (μέσω  της αντισυνταγματικής  επιστράτευσης),  αλλά  και  την   ακύρωση  του  ρόλου των συνδικάτων. Ο αγώνας των εκπαιδευτικών είναι αγώνας όλων μας. 

Επιπλέον  με  δεδομένα  τα  οξύτατα προβλήματα στη  Δημόσια Υγεία,  οι κινητοποιήσεις όλων των υγειονομικών,  και ο αγώνας τους να κρατήσουν όρθια την Δημόσια Υγεία που κινδυνεύει με οικονομικό κραχ,πρέπει να γίνει αγώνας όλης της κοινωνίας για δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους.


Στις 7 Ιουνίου  ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

ΚΑΤΩ  Η  ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ  - ΟΧΙ  ΣΤΙΣ  ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - Ή  ΕΜΕΙΣ  Ή ΑΥΤΟΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου