Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Σίγησε η φωνή του ρ/σ "στο Κόκκινο" στη Θεσπρωτία, με παρεμβάσεις στελεχών ΝΔ

Δελτίου τύπου
(για τη διακοπή αναμετάδοσης στη Θεσπρωτία το ρ/σ «στο Κόκκινο»)
Σφοδρότατες πιέσεις δέχθηκε η ιδιοκτησία του σταθμού «Ράδιο Ηγουμενίτσα» που αναμεταδίδει πρόγραμμα του ρ/σ Στο Κόκκινο, από πρώην και  νυν υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στο Νομό Θεσπρωτίας,  ώστε να σιγήσει η φωνή του σταθμού, προχθές Σάββατο και ενόψει της σημερινής περιοδείας Σαμαρά στην Ήπειρο.
Η φωνή ενός ραδιοσταθμού της Αριστεράς, ενοχλεί αφάνταστα τους εμπνευστές του «μαύρου» στην ΕΡΤ και τους θιασώτες μιας εκστρατείας φόβου και ψεύδους, που υιοθετούν η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς, στην προεκλογική τους καμπάνια. Θέλουν την Ήπειρο απομονωμένη και τον ηπειρώτικο λαό φοβισμένο και ηττοπαθή. Αυτό δεν πρόκειται να τους περάσει!
Η αντίφαση από την μία ο κ.Σαμαράς να συμμετέχει στη χθεσινή διαδήλωση στο Παρίσι  υπέρ της ελεύθερης έκφρασης, ενώ από την άλλη  τα στελέχη του στη Θεσπρωτία, να οδηγούν σε φίμωση τη φωνή της αριστεράς στην Ήπειρο, μας βρίσκει πραγματικά «άφωνους» !!
Ωραία αντίληψη έχετε για τη δημοκρατία, την ελευθερία της έκφρασης και την ελευθεροτυπία,  κ.κ της ΝΔ.  Συγχαρητήρια!!
Ετοιμαστείτε όμως! Στις 25 Γενάρη ο λαός της Ηπείρου, θα σας στείλει μια πολύ ηχηρή απάντηση, η οποία- θέλετε, δεν θέλετε- θα μεταδοθεί από όλους τους ραδιοσταθμούς, όλης της χώρας!
Άρτα, 12-1-2015
Το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου