Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας για το αποτέλεσμα των εκλογών.



Η Ελπίδα νίκησε!

Σήμερα ζούμε ιστορικές στιγμές. Ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του στο ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τον δρόμο στην Ελπίδα. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.  Δεσμευόμαστε ότι δεν θα τον διαψεύσουμε.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει  την ευθύνη να συγκροτήσει μια κυβέρνηση που θα ανήκει σε όλο το λαό. Μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που θα προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και θα διαπραγματευτεί στην Ευρώπη, βάζοντας τέρμα στα μνημόνια, στη λιτότητα, στην υποτέλεια, στη μιζέρια.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του όμως, έστειλε μήνυμα αλλαγής και σε όλη την Ευρώπη. Η αυριανή μέρα θα είναι μέρα αλλαγής όχι μόνο για τον Ελληνικό λαό αλλά και για όλους τους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Μέσα από την καρδιά μας στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους συμπολίτες μας, άντρες και γυναίκες, που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Στέλνουμε επίσης κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα νέα παιδιά, που ακουμπούν επάνω μας την ελπίδα τους γα ένα καλύτερο μέλλον, σε μια καλύτερη πατρίδα.

Στέλνουμε τέλος κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους ανθρώπους της Αριστεράς, στους κοινωνικούς αγωνιστές, σ΄ αυτούς που ακούραστα και για πολλά χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες, πάλεψαν με συνέπεια, επιμονή κι ανιδιοτέλεια, για να έρθει η σημερινή μέρα. Στους δρόμους, στις πλατείες, στα κινήματα, στις δομές αλληλεγγύης, στους αγώνες στις δράσεις και στις πρωτοβουλίες για μια καλύτερη ζωή. Αυτή η μέρα τους ανήκει. Ανήκει σ΄ αυτούς που έφυγαν αλλά και σ΄ αυτούς  που θα έρθουν.


Η Ελπίδα έφτασε! Η Ελλάδα σίγουρα θα προχωρήσει!

Άρτα 25 Γενάρη 2015
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου